ADVERTISEMENT

Ten Side Splitting Halloween Jokes

Ten great Halloween Jokes for Kids!

Check out these side-splitting jokes, even the grim reaper will have trouble not laughing at these!

1. Why don’t angry witches ride their brooms?
Answer: They’re afraid of flying off the handle.

2. Who won the skeleton beauty contest?
Answer: No body.

3. What do skeletons say before they begin dining?
Bone appetite!

4. Where do ghosts buy their food?
Answer: At the ghost-ery store.

5. How do you mend a broken Jack-o-lantern?
Answer: With a pumpkin patch.

6. What does a skeleton orders at a restaurant?
Answer: Spare ribs.

7. How can you tell a vampire likes baseball?
Answer: Every night he turns into a bat.

8. What does a witch ask for when she goes to a hotel?
Answer: Broom service!

9. What is a Mummie’s favorite type of music?
Answer: Wrap!

10. What tops off a ghost’s ice cream sundae?
Answer: Whipped scream

Tip: Why not print these jokes off for your child to say when they go trick-or-treating!

What do you think of these spooktacular jokes? do you have any if so share them with others by commenting using our comments box below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADVERTISEMENTS

UnderTheChristmasTree participates in various affiliate marketing programs and Google adsense which means we may get paid commissions on chosen products purchased and adverts through our links to retailer and advertisements sites.